1
21
11 950€
Vw Golf VII 1.6 Blue TDI , DSG , Euro 6
  • Golf VII
  • 123.000 km
  • 2014
  • EURO 6
  • Diesel

INCREDERE

✔ Suntem un parc auto cu experienta , autorizat in comertul cu autoturisme si va oferim posibilitatea de a achizitiona un autoturism cu plata pe loc , prin transfer bancar sau printr-un sistem avantajos de rate , indiferent de vechimea autoturismului dorit.
✔ ULTRA CARS se bazează pe siguranta si incredere la standarde maxime. Suntem incantati sa oferim aceste beneficii clientilor nostri, deoarece dorim sa transformam momentul cumpararii autovehiculului rulat intr-o experienta sigura, simpla si rapida, lipsita de riscuri, de stres, sau timp irosit inutil. Doar asa te poti bucura de alegerea facuta , sa fii incantat de noua ta achizitie si sigur ca ai cumparat o masina de calitate. Cumparand de la noi ai sansa de a beneficia de cele mai bune preturi si calitate in domeniul auto !
✔ Misiunea noastra este sa-ti asiguram maxima transparenta si o oferta corecta, adaptate nevoilor tale, astfel incat sa-ti oferim incredere si siguranta totala!

AVANTAJE CLIENT

✔ Revizie gratuita la livrare .
✔ Numere PROBE – Poti efectua Test Drive cu masina pe orice distanta si poti verifica masina in orice service autorizat .
✔ Daca doresti noi iti livram masina la domiciliu , GRATUIT …
✔ Kilometraj certificat – Ai avantajul de a verifica kilometrajul in reteaua de service a producatorului si in toate actele oficiale de import ale masinii, totul cu maxima transparenta.
✔ Numere provizorii pe loc;
✔ Consiliere, Dosar inmatriculare , Programare RAR.
✔ Solutii de finantare – Consultantii nostrii specializati in tranzactii sigure si avantajoase te ajuta sa ai acces mult mai rapid la finantare.